KAĞITLAR ÇÖP DEĞİLDİR

Kağıt tasarrufu ve kağıt geri dönüşümüne destek olmak amacıyla öğrencilerimizden, velilerimizden ve öğretmenlerimizden okulumuzda başlattığımız "Atık Kağıt Toplama Kampanyası" nı desteklemelerini istiyoruz. Kağıt geri dönüşümünün ve bilinçli kağıt tüketiminin ülke ekonomisine ve enerji kaynaklarına katkısı konusunda kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz. Ev ve işyerlerinizde kullandığınız gazete ve atık kağıtları buruşturup "ÇÖPE ATMA, GERİDÖNÜŞTÜR,KAZANALIM" diyoruz.

UNUTMAYALIM, KAĞIT ÇÖP DEĞİLDİR!

"Geri dönüştürülen bir ton cam atık ile 100 litre petrol tasarrufu sağlandığını, geri dönüştürülen bir ton kağıt/karton atıkla 17 ağacın kesilmesinin önlendiğini, sadece bir metal içecek kutusunun geri dönüşümünden elde edilen enerji ile 100 watt'lık bir ampulün 20 saat çalıştırıldığını biliyor muydunuz?"

06-10-202306-10-2023